Annuity - tai jusu ateitis "Pinigu

Kaip mes visi amžiaus, mes pradesime galvoti apie gyvenima, kur mes neturime Punch i 9-5 valandu. Nors, kaip viskas atrodo, kad laikas gali never come. Vyriausybe išlaiko stumia atgal pensinio amžiaus. Kursu, viskas vyksta, mes turime dirbti iki mes 100 metu. Dauguma žmoniu vis dar gyvena patikrinti patikrinti ir nuo tiek daug JAV bendroviu, atsiunte aukšto apmokama darba su kitomis šalimis, daugelis amerikieciai atsižvelgdamas i darba dvi darbo vietas, tiesiog moka tokius pacius saskaitas jie v
Vienas iš tu dalyku yra anuitetas. Anuitetas yra investicija, kuri Jums moka atgal kai pajamu suma per tam tikra laikotarpi. Ši investavimo forma nera nauja. Anuitetus prasidejo romenu. Romos pilieciai butu vienkartinis mokestis i kažka vadinama annua ir šios jiems buvo pažadeta, kad jie gaus mokejimus atgal, per savo gyvenima žinoma. Net viduramžiais buvo anuiteto, jis buvo vadinamas tontinoms. Tontinu mokamos gyvybes pajamu ir jei vienas iš draudeju mire, tuomet išmokos bus dalijamasi su maitintojo netekusiems asmenims.

Anuitetus nebuvo hit Amerika iki 18 amžiaus. Pensilvanijos kompanija, 1759 metais, buvo sukurtas siekiant pasinaudoti ministrai ir ju šeimoms. Jis paeme iki pat 1912 iki amerikieciai galejo nusipirkti anuitetai individualiai. Anuitetus tikrai tapo populiarus 1930 metais. Apie Didžioji depresija kulniukai, žmones netikri del finansu rinku. Daugelis žmoniu pirko anuitetu draudimo bendroves per ši laikotarpi, nes jie mane, draudimo bendrovems buvo stabili ir bus maždaug juos sumoketi.

JAV, rentos sutartis, reglamentuoja kiekvienos valstybes atskirai. Tai reiškia, kad sutartis, kuri galbut galioja vienoje šalyje, gali negalioti kitoje šalyje. Draudimo kompanijos yra vieninteliai leidžiami parduoti anuiteto sutartis JAV. Yra du anuitetu sutartys, nedelsiant ir atidedamas. Tiesioginis anuitetas bus užtikrinti išmoku už tam tikra metu skaiciu arba del draudejo gyvenima. Atidetas anuitetas yra leisti augti ir uždirbti palukanas, taciau neapmokestinamos. Žinoma, kai draudejas nori pinigu iš savo anuitetas, jie bus apmokestinami.

Tai buvo nurodyta daug kartu, kad dauguma amerikieciu neturi $ 250 per banka. Kai manote, kad dauguma žmoniu darba ir jie jau tikriausiai buvo darbo metu; turi mažiau nei 250 $ nekalba bei ju finansine padeti. Vyriausybe buvo pabrežiama, kad taupymo metu išmokas. Tikriausiai todel, kad jie žino, kaip sujauke iki Socialines apsaugos sistemos tikrai yra, ir ten gali buti pensininku amerikieciu grupes, kuri bus ne grižti jokiu pinigu jie mokami, per savo darbinga laikotarpi. Tai didele dilema neturtingi žmones. Ar bandysite išsaugoti rytoj, arba moketi nuomos mokesti?

No comments:

Post a Comment