Naudokite greiteti internete Finansines paslaugos Laisvas

Galite naudoti Quicken sujungti visas savo finansines ataskaitas kartu. Tai galima padaryti 100% internetu. Yra draudimo garantiju vieta, taigi jums nereikes jaudintis del programišiu. Jus galite prisijungti prie daugiau nei 5000 finansiniu instituciju. Prieiga prie banku, kredito korteles, PayPal, ir visos kitos saskaitos vienoje vietoje su vienu slaptažodžiu.

Kai pirma karta pradejo naudoti Quicken, aš maciau per mano monitoriu ir jis vel primine apie filma "Kitos tautos pinigus." Jauciausi< kaip Lawrence Garfield (Danny DeVito), arba Larry likvidatorius, kaip jis buvo žinomas. Jis prabusti kiekviena ryta ir obligacijos su jo geriausias draugas, jo kompiuteri ir tyrimo stebes, kad parode savo didžiuli turta. Tiems iš jusu, kurie skeptiškai žiuri i saugumo problemas, pažvelgti i ji šiuo budu, jusu pinigai nera saugus, "Wall Street rankomis, kad gali taip pat pateikti šio kadro.

Užsiregistruoti Quicken nemokamai tuo šaltinio nuoroda, esancia šio straipsnio pabaigoje. Paspauskite "Sign up here", kuri nuves jus i saugia vieta, galite žiureti 2-ju minuciu vaizdo, tada spustelekite "Start Now" mygtuka ir sukurkite Quicken profili. Tai trunka apie 3 minutes susikurti savo profili.

Kai jusu "patogi" Atgaivink paskyra yra nustatyta, Jums gali pradeti valdyti savo asmeninius finansus internete. Ši programine iranga veikia labai gerai su PayPal. Taigi, jei turite saskaita paypal, galite nustatyti, kad i su Quicken pirma siekiant pajusti paslaugas. Kai pamatysite, kaip paprasta yra tada galite prideti kitas finansines ataskaitas.

No comments:

Post a Comment