Ar tai JAV doleris Pabaiga?

Nors dabartinemis ekonominemis aplinkybemis tikrai yra svarbios mažejimas doleriui, buvo pinigu politikos daug dešimtmeciu del kuriu gali atsirasti del dabartines ekonomines krizes pabaigos JAV dolerio žlugima.

Galimas žlugimo doleris neateis apie like it's nukristi uolos, nors kai kurie mano, kad taip, kad nesupranta pagrindiniu klaidu ir trukumu pinigu politikos remiasi Keynesianism.

Panašiai nekilnojamojo turto burbulas, doleris ir toliau silpnina per tam tikra laikotarpi, ir tada, kai
Daugiau nei tiketina, kad dalykas, kuris skatina žlugimo bus nevykusios pastangos, kad JAV vyriausybe pour pinigus i imones ir fiziniai asmenys, turi buti leista žlugti, nes ju baisiausias sprendimus; prastos verslo ar asmens valdymo savo lešas.

JAV iždo obligacijas i burbulas netrukus sprogo, ypac ilgalaikiu obligaciju ir kad burbulas gali sprogo, bet kuriuo metu. Todel valstybes pareigunu buvo paleisti, kad Kinijos beveik elgetavimui jiems supirkti JAV skola per supirkimas ižda. Net jei Kinija buvo daryti, kad ji tikriausiai nebutu ka nors padaryti per ilgo nuotolio padeti doleris, tai tik pratesti neišvengiamas. Kinija žino tai butu pažeidžiamas, jei jie buvo eiti i prieki ir imtis, kad rizikingas maršruta.

Pagrindine problema kyla del vadinamuju ekonominiu stimulu, kurie ir toliau kilti, JAV dolerio verte mažeja, ir neigiamai paveikti jo perkamoji galia. Spausdinimo pinigai taip pat infliacijos, ir nesvarbu, kiek JAV iždo obligaciju Kinijoje gali pirkti, jie negales priarteti prie supirkimas piktinancius skola iš JAV vyriausybes.

Ka tai reiškia, kad yra pinigu spausdinimo mašinos tures važiuoti visa laika, nesant kito budo gražinti milžiniška skola apkrova šiuo metu užgriuvo Amerikos tauta. Tai reiškia, kad infliacija jau cia, o tai pasleptu mokesciu.

JAV dolerio žlugimo reiškia, kad vis tiek bus popieriaus lapas su mire prezidentu apie tai, bet kad popieriaus lapas ir toliau perka mažiau ir mažiau, o kainu kilimo ir dolerio vertes prasciau kaip pinigai yra spausdinami ir išspausdinamas sumoketi tai, ka mes negalime sau leisti.

Tai kodel žmones turi gauti iš JAV dolerio ir i saugesniu investiciju. Mažejimas ir toliau jai už metus i prieki.

No comments:

Post a Comment