Surasti Geriausios Savitarpio fondu

Visi mes norime buti pirkimo ir ukio geriausius investicinius fondus. Tai terminas, kuris ieškojo šimtus kartu per diena Google ir kitos paieškos sistemos, kaip žmones, atrodo, mano, kad "geriausias" yra lengvai apibrežiama fondu veikla.

Realybe yra tai, kad tai, ka daro geriausiai investicinis fondas svyruoja nuo investuotojo investuotoju. Turite veiksnys dalyku, pavyzdžiui, jusu amžiaus, kiek laiko, kol Jus išeinate i pensija, ir kelerius metus reikia išeiti i pensija. Žinoma, kad daroma pr
Be to, Jums reikia atsižvelgti i jusu tolerancija svyravimus arba rizika. Kai kurie žmones megsta nustatyti geriausia investiciniu fondu, kaip tie, kurie labai istorine gražos. Jei bandote rasti fondu, kuriems didžiausia gražos, didžiaja laiko dali tu linke lešu, kurie yra labiausiai nepastovi, taip pat. Nors lengva pasakyti, kad mes galime važiuoti, kad nepastovumo iš nes mes žinome, ilgainiui grižti bus verta, kai tai vyksta su Jumis dabar ji yra daug sunkiau iveikti.

Galiausiai jusu fondo atrankos reikia padaryti savo viso portfelio kontekste. Tiesa diversifikuoti savo portfeli, yra geriausias budas sumažinti bendras svyravimas. Bet tai reikalauja surasti lešu nesusijusias viena su kita. Ir fondo pasirinkimas reikia atsižvelgti i dabartine akciju savo portfeli ir nustatyti, ar ji yra "geriausia fonda." Kas yra geras fondo pasirinkimas vienas investuotojas negali gerai dirbti kitam, jeigu jis jau yra holdingo fondus, kurie yra koncentruotas toje pacioje pramoneje ar šalyje.

No comments:

Post a Comment