Nares Florida - Ar kas nors padaryti, siekiant išvengti finansinio žlugimo?

Iš Floridos valstijos yra, su kuriomis susiduria finansu krizes rimtesne nei kas nors kitas kada nors spresti.

Su biudžeto samata trukumas $ 2300000000, iš Floridos valstijos yra viena iš aštuoniu nariu, kuriose yra daugiau kaip $ 1000000000 deficitas turetu. Biudžeto deficitas yra kaltinama del visko mažesnes kolekcijos dokumentu žyminius mokescius iš slumping nekilnojamojo turto rinkos sumažino pardavimo mokesciai, automobiliu pardavimas. Iš esmes sumažinti turizmas, vartotoju išlaidu ir im
Floridos nekilnojamojo turto mokesti, vis dar labai didelis. Rinkejai, del to nepatyre reikšmingu mokesciu sumažinimas nuo 1 pakeitimas, kuri buvo patvirtinta šiu metu pradžioje. Nors apmokestinamasis namo vertes nukrito tiesiai i Floridos nekilnojamojo turto rinkos nuosmukis, tai buvo daugiau negu kompensuos del didesniu mokesciu tarifu ir mokescius, kad nera pagrista buveines vertes padidejimas. Grynasis rezultatas yra tai, kad Floridians, vis dar susiduria stulbinantis Florida Nekilnojamojo turto mokescio saskaitu - netgi depresija nekilnojamojo turto rinkoje.

Floridos namu draudimas vis dar brangus ir sunku rasti. Teises aktai išlaike, 2007 m. idejo daug iš pagrindiniu Florida uraganas del Floridos mokesciu moketoju nugaros pavoju. Floridoje uraganas katastrofos fondas pasiule nebrangiai perdraudimo draudimo bendrovems ir pereme papildomus $ 12 mlrd rizika. Dabar Cat fondas sako, kad jis neturi skolinimosi galimybes ivykdyti savo isipareigojimu - ivertinant galima trukuma iki $ 15 milijardu euru.

Floridos valstijos buvo taip susirupinusi del Kate fondas nesugebejimas pritraukti pinigu padengti dideliu uraganas šiais metais, kad jis moka Warren Buffett's Berkshire Hathaway kompanija $ 224,000,000. Už Buffett kompanija garantuoja, kad valstybe galetu kelti 4 milijardus doleriu obligaciju skola jeigu didele uraganas pagaminti pakankamai žalos, kad sukeltu Cat fonda.

Valstybines paleisti draudimo bendrove, Floridos - Pilieciu nuosavybes draudimo korporacijos situacija ne ka geresne. Pilieciai Draudimas apima kai riskiest namai i Floridos valstijos ir neima pakankamai Floridos namu rizikos, kad ji imasi. Ji 433000000000 $ nuosavybes poveikis savo knygas su $ 4000000000 pertekliaus kasoje sumoketi reikalavimus.

Draudejai pilieciu susiduria su dviem klausimais. Pirmasis yra rizika, kad pilieciai negali ivykdyti savo pagrindinio reikalavimo isipareigojimus žemesnio lygio audros del savo problemu didinti pinigu obligaciju rinkoje. Antra, kai žala siekia tam tikro lygio ir pilieciu atrodys Cat fondo kompensuoti po dideliu audru Florida serija - fondas, iš kurio tiesiog gali netureti pinigu reikia pilieciams.

Nors visi šie Floridoje pokyciu yra sunkus, ten yra tikrai nieko naujo apie vyriausybes, kuri gyvena ne pagal savo turimas lešas ir prisiima isipareigojimus, kad jis neturi rankiniu pinigu patenkinti.

Kas yra nauja ir turetu išsiusti shockwaves visoje Floridoje yra tai, kad valstybe negali skolintis šiandien obligaciju rinkose, kaip ji galejo praeityje. Iš tikruju, Florida jau išnaudojo savo kreditine kortele.

Kodel taip sunku valstybese, pavyzdžiui, Floridos skolintis šiuo metu obligaciju rinkose?

Gana Atvirai, tai budavo lengva valstybes ir savivaldybiu obligaciju išleidimo. Tai buvo paprastas procesas, ir niekas maniau, du kartus apie ja. Tai viskas pasikeite nuo to laiko subprime busto rinkos žlugimo.

Nepaisant labai mažas obligaciju isipareigojimu neivykdymo rodikli, tai yra labai sunku pritraukti obligaciju investuotojai šiu dienu. Imones, naudojamos apsidrausti naujas obligaciju emisijas turejo savo reitingus sumažino. Tai sukelia obligaciju buti mažiau likvidus, o ne patrauklios investuotojams. Ir tai daro valstybes, pavyzdžiui, Floridos turi pasiulyti didesnes išmokas už palukanu ir pagrindines siekiant išparduoti obligaciju emisija.

Su didžiuliu trukumu pajamu ir nedraugiškas obligaciju rinkoje kiekvienas Floridoje, turetu buti prašoma valstybes vyriausybe ir toliau griežtinti savo diržo. Šis procesas jau vyksta. Bet jus turite numatyti nepritarimu mažinti išlaidas, nuo tu, kurie mano, didelio valdžios yra gera.

Šias grupes paklausti Floridos istatymu didinti mokescius, o ne galimybes toliau mažinti išlaidas. Negalima nuvertinti jeigu tai gali lemti. Daugelis daiktu šiuo metu netaikomas, Florida pardavimo mokescio galetu staiga buti apmokestinamas per dabartine krize. Išplesti pardavimo mokescio galetu lemti nauju mokesciu viskas iš interneto pardavimo ivairiu tipu konsultavimo paslaugos. Visa tai smarkiai padidinti savo pragyvenimo išlaidas ir tai, kad daug sunkiau Floridos išeiti iš šios krizes.

Ir niekada neivertina Floridos istatymu leidejai sprendžiant galutinis mirties smugis i valstybes rizika - pradejusi valstybes pajamu mokesciu.

Tai musu darbo siekiant užtikrinti, kad niekada atsitiks!

Jei yra viena pamoka, kad visos vyriausybes turi išmokti per dabartine finansine krize jis tai - nera nieko blogo "darbo užmokescio, kaip tu" sistema. Jis visada stovi laiko išbandyma, nesvarbu, kaip drebantis obligaciju rinkose yra.

No comments:

Post a Comment