Esate savininkas namuose draudimo polisa - nuolat stebeti savo prekes

Esate savininkas namuose draudimo polisa yra neikainojamas investiciju už kiekviena nama. Jei jusu namuose pakilo liepsna ir jums neteko visko, jus gales prisiminti viska valdo, iskaitant daiktu "reikšmes? Jei atejo namo iš darbo, rasti ka nors burglarized savo namuose, jus gales atsiskaityti už viska, kad buvo imtasi ar sunaikinti? Nors kai kurie objektai yra neikainojamas ir / ar gali tureti sentimentalia verte, prisiminimai, deja, nepakanka padavimo nama, jo draudimo reikalavimo nelaimes Wake<.

Avarijos atveju, Jus neturite jaudintis, ar jusu nuosavybe yra taikoma ar ne. Jei pirkimo namuose, jo draudimo, svarbu sužinoti, ka jusu politika apima. Nesate tikras, kas yra jusu namuose politika? Šia tema bus itraukti i busimas straipsnis.

Jusu namuose, jo draudimo, geriausia, pakeis, ka praranda nelaimes išlaidas. Dar svarbiau, taciau, yra tai, kad jus tik kompensacija už tai, ka galite sudaro. Kitaip tariant, megstu atsiminimai Sielos, taciau jie nebus gražinti savo nuostolius iki katastrofos.

«" Bet kaip aš saskaitos už viska aš pamesiu tokiu atveju? "

Na, pats tiksliausias budas stebeti savo daiktu, butu imtis visko saraša jums priklauso. Nors šis procesas gali užtrukti menesius baigti, tai jusu labiausiai verta strategija Jeigu pasireiškia nelaime.

"Ka man reikia ideti i ši saraša?

Paprasciau tariant. Viskas. Kuo daugiau jus galite atsiskaityti už savo nama, jo draudimo reikalavimas, daugiau galimybiu jums bus gražinta. Sarašas turetu buti kiek imanoma išsamiau ir turetu apimti prietaisus, kilimai, juvelyriniai dirbiniai, baldai, tekstile, antikvariniai daiktai, baldai ir sarašas tesiasi. Noredami gauti savo pinigus verta, eikite iš kambario i kambari ir buti tikri, Jus aprašomasis ir imanoma išsamiau. Itraukti:

- Šio punkto (iskaitant kiekio aprašas)

- Gamintojo arba prekes ženklo

- Bet kuris modelis ar serijos numeriu

- Aprašymas, kur ir kokiu punktas buvo pasiektas

- Pirkimo-pardavimo ar amžius data punktas

- Gavimas arba kitu pirkimo irodyma, kuris rodo kaina

- Dabartine verte

- Pakeitimo išlaidos

- Fotokopiju ir vertinimai

"Aš niekada užbaigti ši procesa!»

Atminkite, kad nors šiuose dokumentuose procesas gali buti ilgas, tai tikrai lengviau nei atsiminti viska, ka savo. Neleisk, kad šia užduoti neskatinti jums. Fotografuokite. Dar geriau, kad nakti iš jo. Ciupkite kamera ir eiti iš kambario i kambari sukurti vizualaus ir žodinio aprašymo elementus. Tai gali užtrukti valanda dokumentas visa savo nama. Nepriklausomai nuo to, kaip jums ivykdyti jusu inventorius, atminkite, kad kompensacija remiasi savo dokumentu kokybe.

"Aš atlikau inventorius, dabar kas?

Tiketina, jus investavo geras laiko prie dokumento elementus. Kad ir ka darytumete, laikyti, kad nama, jo draudimo inventorius saugus! Jei gaila atveju ateina savo kelia Jus tikrai nenorite, kad jusu sunku darba prie pereiti prie atlieku. Laikyti ji giminaicio namu, Seifa, seifas arba laikyti ji Paslepti jusu biuro stalas. Nors atsiminimai ir suvenyrai, retai kada gali buti pakeista, tai Paguodos žinoti savo nama, jo draudimo jus užtikrinantis turetumete tinkamai dokumento elementus.

No comments:

Post a Comment