Sveikatos, geroves ir Finansu Pursuit

Ar meile pinigams tikrai šaknis jokio blogio?

Šiandien priklauso paycheck taciau rytoj priklauso atsargi investuotoja. Net asmuo pradeda žaidima i gyvenima, pabaigos stakles per atstuma. Tai kasdieninio kaina, nustatoma padetis ateityje. Turite igyvendinti ilgalaiki planavima, kaip spresti su tuo, kaip jus išleisite savo paskutinius metus.

Ka ilgalaiki planavima sudaryti?

Biudžeto

Ilgalaikis planas

Saugus turtas

Ilgalaikis isipareigojimas

Šie keturi veiksniai yra skirta
Plana, rytoj

Kai kurie veiksniai yra pateikti, pavyzdžiui, kas menesi virš galvos, ir prognozuojama gyvenimo trukme. Dienos pridetines išlaidas yra pateikta. Jus žinote ir gali tiketis tokios pat kainos kiekviena diena, pridejus sanaudas, teikianciu paslaugas, padidejima. Atsižvelgiant i dešimties procentu jums ištiesti savo ateities, turite likti per savo paskirtas pajamas.

Atsižvelgiant i tai, bet nematomas renginiai, tikriausiai gyvena apie aštuoniasdešimt penkerius metus. Jei esate 25 metu ir sakykim dirbate 25 metu. . . kuri suteikia jums trisdešimt metu reikia finansuoti. Jus esate iš esmes perka 25 metu gyvenimo. Del su tuo susijusias išlaidas, turite naudoti finansavimo, siekiant užtikrinti savo tikslo. Tai gerai, tai bendra praktika ir kuri gali buti ivalde su mažai nustatymas.

Misija

Pirma galime pradeti misija. Misija yra tik ketinimu apdaila. Tai pareiškima del savo priežastis yra. Jis atsako klausima, kodel. Jis taip pat atneša i šviesa i faktus. Jei esate susituokes reikia bendros veiklos. Jusu sutuoktinis turi buti suderintas su norimu rezultatu ir taip pat susitaria dirbti kartu šiam tikslui pasiekti.

Antra, kaip Jus ketinate padaryti? Finansavimas 2005 metais gyvenimo išlaikant norima gyvenimo budas yra nelengvas uždavinys, švelniai tariant. Jei esate finansini planavima, reikia kreiptis patarti viena. Jusu gyvenimas yra jusu patirties žinau, kad skamba šiek tiek akivaizdus, taciau jums bus nustebinti, kiek žmoniu neturi suteikti jai antra minties. Reklamos, nekenciu, yra viena, kai poros televizija eina neblogai. Jis eina žemyn vietos tiekejas, ir groja muzika su dainininku dainuoti "Aš noriu, kad visi, ir aš noriu ji dabar." Žinoma, kad reklama yra iš kreditines korteles.

Padaryti biudžetini

Padaryti biudžeta ir lazdas i ji. Išnagrineti jusu gyvenimo buda ir nustatyti, ar galite sau tai leisti. Žinau, kad niekas nenori atsisakyti, ka jie buvo naudojami, ir jus neturite arba. Kruopštaus planavimo, galite buti pasirenge už tai, ka kada nors atsitiks ateityje. Nenaudokite kredito korteliu finansavima šiandien pageidavimus. Pildyti šiandien pageidavimus paliks savo ateities skaldytu ir netvarkingas. Iš tiesu, kredito korteliu numeriai yra viena iš didžiausiu finansavimo rušys galite naudoti. Ju palukanu ir kitu mokesciu leidžia jiems blogai pasirinkti naudoti. Jei jums reikia ka nors, išskyrus skubios pagalbos, atlikti mokejimus sau kol Jus galite atsiskaityti grynaisiais pinigais. Tiesa, turite naudoti kredito kortele kartais, norint išlaikyti jusu kredito reitingas ne. Naudokite kortele ir moketi ja išjungti per trisdešimt dienu.

Buk ištikimas savo biudžeta. Visada stebeti ir netrukus pamatysite rezultatus. Yra geros biudžeto Generatoriai daug aplink. Eikite i savo vietos raštines reikmenu parduotuveje ir esu tikras, jie turi viena. Dalykas yra, biudžetas tik tokia gera, kaip savo isipareigojima jis.

Sukurti gyvenimas planas

Treciasis planas ji. Kaip ir bet nuotykiu, turite iš kur jus einate struktura. Galbut jums gali tekti imtis nepagrindineje darbovieteje ar keisti darba atlikti savo tiksla. Neleisk, kad šiandienos viskas susitvarko taip, kaip iš busimos gyvenimo. Kas atsitiks, tai jus per mažai sumoketi už savo ateiti? Kokios dalimis tu turi padaryti? Tu pakoreguoti savo expatiations, arba uždirbti daugiau pinigu. Tai tikrai paprasta. Jei Jusu darbas yra ne teikti Jums kapitalo reikia, galbut jus turetumete apsvarstyti tapti visa darbo diena ar visu etatu savarankiškai dirbantys asmenys. Žinau, kad skamba šiek tiek bauginanti, bet ji nera neimanoma.

Kaip galite padidinti jusu pajamas? Vienas iš budu yra daugiau švietimas, sertifikavimo ar licencijavimo. Jei esate profesionalus, galite padidinti savo vertes pasiekti aukštesni potenciala. Ne profesionalams, taip pat gali padidinti ju verte savo darbdaviui mokymosi viskas yra apie ju darba. Dalyvauti seminaruose, konferencijose, bet dalykas, kad butu ideti jums buvo suteiktas pranašumas. Visada atminkite, jusu gyvybei gresia pavojus.

Isipareigoti jusu planas

Dabar jis nužengia i isipareigojimus. Ne daug žmoniu, gali ipareigoti, kad nieko. Vedybos, šeimos, darbo, santykiu, yra labai mažai arba jokiu isipareigojimu daugiau. Žmones tapo pernelyg savarankiškai nukreipta pamatyti isipareigojima atitraukti demesi savarankiškai vykdyti. Kurie nepriklauso šios gaudykles, nemokama save ir gyventi naudotis ir ivykdyti gyvenimo.

Finansu ir turi buti svarstoma, jei esate gyvi gausa gyvenima. Naudokite dešimt procentu veiksnys, siekiant užtikrinti savo ateiti ir suteikti jums ramybe.

Live Gausus Buitis

Tai jusu gyvenima, kaip jus patirti ji? jums reikia nuolat reikalingi pinigai ir nuolatini spaudima iš finansines bendroves, ar jums reikia protingai ir planuoti savo finansine ateiti? Planas butu kas Ting jums buvo skirta buti. Su šiek tiek ižvalgos, finansai nebus problema ir savo gyvenima. . . bus ne tik stebeti, bet daugiau malonumo.

Be to, sveikatos, geroves ir sveikatos siekimas

Happy Trails

No comments:

Post a Comment