Structured Finance

Strukturizuoti finansiniai ir yra labai plati savoka, kuri yra naudojama pateikiant nuoroda i finansu sektoriaus, kuris buvo parengtas siekiant padeti perkelti rizika padeti sudetingu teisiniu, taip pat juridiniams asmenims. Toks rizikos perleidimas naudinga vertybiniais popieriais ivairiu finansinio turto, pavyzdžiui, kredito korteles gautinas, hipotekos ir automobiliu paskolos, padejo atveriant naujas galimybes finansuoti vartotojams. Taciau tai taip pat buvo manoma, kad prisideda prie emisijo
Kaip tai yra, vertybiniais popieriais budu, kuris dirba su strukturizuotu finansiniu dalyviams, siekiant sudaryti turto, kuris yra naudojamas galutiniam produktui sukurti finansines priemones, baseinai.

Svarbi savoka, kalbant apie strukturizuotu finansiniu yra ta segmentavimas. Tai sistema, kuri naudojama kuriant ivairias investiciju kategorijoms už vertybinius popierius, kurie yra sukurti strukturizuotu finansu arenoje. Jis padeda pinigu srautai iš užtikrinamojo turto gauti nukreipiami keliu investuotoju grupems. Pagrindinis tikslas ir segmentavimas procesas isteigti bent viena kategorija popieriu reitingas didesnis nei vidutinis ivertinimas užtikrinamojo ikaito baseinas arba kuriant vertinta popieriu iš nereitinguotai turto grupes. Dabar tai daroma su kredito paramos panaudojimo, pavyzdžiui, prioritetu mokejimus i ivairiu daliu.

Kaip tai yra, kredito vertes padidinima kuriant sauguma, kurie yra padidejes vertinimas kaip emitento klaviša. Kredito vertes padidinima, gali buti sukurta, išduodant pavaldus obligacijas. Šios obligacijos yra skiriamos iš papildomus nuostolius iki nuostolius skiriant Senior Bonds, suteikiant Senior Bonds kredito vertes padidinimo. Be to, keletas pasiulymu, ypac pasiulymu, kuriuos sudaro rizikingesnis ikaito, kaip antrines busto paskolu rinkos ikaitu, naudojimui overcollateralization kartu su pavaldumo.

Jei per collaterization, paskolu likutis yra didesnis nei balanso obligacijos, taip sukuriant papildomu interesa spresti. Papildomos palukanos gali buti panaudota kompensuoti papildomus nuostolius prieš nuostoliai buvo skirta obligaciju, tuo budu suteikiant papildomu kredito vertes padidinimo. Kaip tai yra, kitos kredito vertes padidinimas apima išvestines priemones kaip transporto koridoriu naudojimo, apsikeitimo ir kepures. Be to, reitingai taip pat vaidina labai svarbu vaidmeni, jei strukturinio finansavimo.

No comments:

Post a Comment