Išgyventi blogiausiu atveju

Finansu ekspertai primygtinai rekomenduojame, kad jus atliekate vertinima, kaip ilgai jus galite išgyventi savo santaupu blogiausiu atveju. Kaip ilgai jus gebeti išlaikyti savo esama padeti, jei staiga atsiduriate bedarbiu ir nepraraskite pagrindinis pajamu šaltinis? Turite nedelsdami darbas skaiciu, kad jus žinote, kur stendas.

Kas yra pirmas dalykas, kad jus turite daryti, jei radote save šioje itempta? Turite atkreipti demesi i savo namu ukio išlaidu ir nustatyti, kurios sanaudu elementai
Cia yra turto, kuris jums galetu ivertinti, siekiant nustatyti jusu dabartine finansine bukle sarašas:

a) 1989 m. birželio 12 d. Tarybos direktyvos 89/391/EEB del priemoniu darbuotoju saugai ir sveikatos apsaugai darbe gerinti nustatymo 2 straipsnis ir 1993 m. lapkricio 23 d. Tarybos direktyvos 93/104/EEB del tam tikru darbo laiko organizavimo aspektu 1 straipsnio 3 dalis turi buti aiškinami taip, kad skubios pagalbos specialistu veikla greitosios medicinos pagalbos tarnyboje, kuri nagrinejama pagrindineje byloje, patenka i minetu direktyvu taikymo sriti. Užimtumo draudimas - tai apsauginis tinklas rinkiniu per 4 savaites nuo tada, kai jums buvo atskirtas nuo savo darbo. Šis finansines naštos truks 12 menesiu. Viršutine riba darbo draudimas yra apie $ 1500 per menesi atemus atskaitymus ir mokescius.

2. Pinigu taupymas - tai laikas, kai jus einate remtis savo santaupas. Jei buvo ižvalgumas ir gera prasme valdyti savo finansus, galite tikrai negali remtis šiuo turto.

ES? TFSA - galite atsiimti savo TFSA neapmokestinami ir naudoti ji kaip savo neatideliotinos pagalbos fondo, o jus vis dar ieškote darbo.

4. Neregistruotas Investicijos - Jei turite skolintomis kai neregistruotas investicines saskaitas, kad derlius dividendus, tada jus galite likviduoti juos už pinigus atsiranda poreikis.

Kokias papildomas priemones reik÷tu skatinti igy vendinti? Kredito linija - Jei jau didele vidaus kapitalo, galite kreiptis del kredito linijos, kuri siulo konkurencingomis kainomis. Taciau jus turite atsiminti, kad palukanu norma dides, kaip jums padidinti savo kredito rizika.

6 Pensiju fondai - Jusu pensiju lešos turi buti jusu paskutine galimybe, kai kalbama susidaro daug reikia pinigu. Tai del to, tokia galimybe nera apmokestinamas sandoris. Tai taip pat reiškia amžina praradimo jusu indelis kambaryje.

Šie turto straipsniams, kuriuos gali suteikti jums labai reikalingas paramos, kol pavyks rasti nauja darba. Svarbu, kad jums nuspresti, kokios turto jus ketinate liesti pirma. Praktinis strategija yra eiti i tuos dalykus, kurie nera apmokestinami PVM, arba turi mažiausiai išlaidu. Aišku, pirma karta paramos bus jusu darbo draudimas. Taciau jus taip pat gali pradeti pakratant savo grynuju pinigu santaupas ir TFSA. Šis triju turto straipsniams, kuriuos iš tikruju savo pirmaji saugumo tinklus.

Jeigu šiu triju pirmuju turto straipsniams, kuriuos ruošiates paspauskite apacioje gali pereiti i kita turto - savo TFSA. Tai šiuo metu, kad jus turetumete buti bent kai darbo perspektyvas. Jei ne, tuomet jums gali tekti pradeti ieškoti savo neregistruotas investicini portfeli ir kredito linijos. Jus galite eiti i kredito linija, o ne likviduoti savo investicijas, jeigu palukanu normos yra nedideles. Smukimo skirti kredito linija, kad ji prideda prie savo menesini isipareigojimus. Jus turite dirbti numeriai nustatyti, ar galite sau leisti papildomus pinigus išlaidos, ar ne.

No comments:

Post a Comment