Bankroto ir tiesiogini pavoju, direktoriams Pushing Be limitas

Vyraujancios priešiškos kapitalo rinkos bukle ekonominio nuosmukio atmosfera depresija ir beveik negauta daugelio imoniu veiklos rezultatus. Kiekviena diena imoniu vyksta Krutine del nemokumo skaicius yra daugiau ir jis sake, kad bankroto apimtis vyksta iki didžiausios kai kuriose artimiausioje ateityje. Su šiais metais arteja prie pabaigos i dienas, ateinanciu metu prognozes yra ne heartening arba. Tyrimai atlikti kai kuriu analitiku prognozuoja, imoniu patekimui i bankroto lavina ar vyksta pop
Tuo tarpu Companies Act 2006 atejo i buti visiškai galioja nuo 1 spalis 2009, visos bendroves direktorius ir vadybininkas butu priversta peržiureti bendroves konstitucines ir veiklos proceduras ir padaryti pakeitimus, jei kada nors butina laikytis nauju taisykliu ir reglamentu. Daugiau nei direktoriai turetu rasti, jei jie galetu pasinaudoti nauji pakeitimai, kurie buvo igyvendinti. Bendroviu direktoriu del bankroto slenkscio yra tiesiogiai ir rimta pavoju, su kuriomis susiduria sakiniai ir didžiule baudas. Režisieriai turetu buti laikoma atsakinga ir butu patrauktas baudžiamojon atsakomyben už pareigos pažeidimas išvengti nemokiu prekybiniais tikslais, jei jie nesugeba aktyviai stebi savo imones mokumo ataskaita ir priima kliuties išvengima, nes tai yra ju pareiga ištirti finansiniu salygu ir rasti tinkamus patarimus ir veiksmu tik kaip teise pasiulymai. Neseniai atnaujinti verslo analitikos rodo, kad buvo labai padides direktoriu skaicius (bendroviu, gyvenanciu su baimes buti stumiama i nemokumo) mokejimo gaunamus pinigus tik i banku, kurie kelia gresme teisiniu veiksmu, siekiant sumažinti banko kredito viršijima ir rizikos susijusias pasekmes. Dauguma direktoriu padaryti asmenines garantijas, kas kada nors pinigu suma bendrove yra skolinga bankui. Iki mokejimu bankams prieš kitu kreditoriu tiesiogiai, gali sumažinti asmenine garantija našta, kad jis padare bankui. Šis lengvatinis režimas mokejimo banko pirmasis reikštu, mažinti tiesiogines teisine rizika ir pavojus, direktoriams, taip pat padeti jai išlaikyti verslo išlikti tam tikra laika jau ir taip padeti direktorius nusipirkti daugiau laiko pasinaudoti.

Taciau tais atvejais, kai direktorius nera pranešti apie savo faktinio nemokumo bukle, taciau jis del prekybos jam tektu prievole sumoketi i mokesciu aikštele. Direktoriu stumia savo imones nemokumo gali susidurti kitu susijusiu mokesciu, iskaitant piktnaudžiavimo bendroves turto savarankiškai prieš spausdami imones nemokumo arba del pernelyg maža ar net lengvatinio režimo kreditorius.

No comments:

Post a Comment