Digital Asset Management "Augimas

Kai aš pirma karta išgirdo kadencija skaitmeninio turto valdymas aš prielaida, kad tai buvo tik kita finansini terminas kai žiniasklaidos akciju ar obligaciju rušis. Iš tikruju, skaitmeninis turto valdymo arba DAM labai kietas, yra viena iš pirmaujanciu žiniasklaidos programines irangos ateityje.

Digital Asset Management "yra pasiulyta augimas per ateinancius 5 metus, sudaro daugiau nei 300%, kuris yra triple dabartine verte. Verslo moksliniu tyrimu ir konsultacine firma Frost & Sullivan
DAM sprendimai tampa racionalizuotos i interneto svetaines kurima, kaip turinio valdymo sistemos ir rinkodaros paieškos sistemose. Jos sekmes priežastis yra ta, kad dauguma didžiuju imoniu interneto svetainese surengia daug skaitmenines žiniasklaidos, iskaitant atvaizdus, garso ir vaizdo turinio, ir tai gali padaryti ir paieškos šio turto sudetinga partija. Už visa ši turini vyko, lengvai surandami, platinami ir eksportuojami ji turi buti saugoma centrineje vietoje, tinkamai pateikiamas, archyvuojami, optimizuotas, ir galima skirtingu atsisiusti formatai asortimenta.

Kitas už DAM sekmes priežastis yra ta, kad daug failu, specialiai vaizdo failai gali buti toks didžiulis, kad net FTP prieiga per viešuju paslaugu yra nepageidaujamas DAM daro tai imanoma idarbinant pristatymo paslauga, susipažinti su vienu turtas iš ivairiu vietu, ir taip sumažinti laiko ir sanaudu gamybos kiekis ir padidintas jos galetu atsipirkti.

Kokiu tipu DAM sistemos yra?

Iš DAM rušys yra priklausomos nuo ju supaprastinimo su verslu; prekes turto valdymas, pavyzdžiui, yra orientuota daugiausia del prekybos ir sandoriu su prekybos ikaitu, pavyzdžiui, produkto nuotraukos, šriftus ir logotipus. Gamybos turto valdymas yra dažniausiai naudojami organizacijos ir saugojima dažnai keiciasi skaitmenines terpes turtas, kadangi skaitmeniniu tiekimo grandines paslaugu grynai orientuota i stumimas skaitmenini turini vykdomas mažmenininku, ty muzikos ir žaidimu parduotuve. Biblioteku valdymo tikriausiai yra placiai naudojami tipo del saugojimo ir paieškos sumas dažniausiai archyve video ir foto žiniasklaidos demesio.

Jeigu mes atidžiau pažvelgti i tvenkinio, irankiai, jis naudoja pradeti taikyti šia sistema daugiau apciuopiamos prekes. Naudojimo tipais, verslo sistema yra skirta daugialypes terpes paspauskite rinkiniai ir rinkodaros medžiaga, imoniu pristatymus, vod, turtingas žiniasklaidos bibliotekos, vaizdo, šriftu ir vaizdu ir kitu prekybos ikaitu. Tipo failus tai apima yra; vaizdus, logotipus, garso, animacijos, CAD, vaizdo ir HTML.

Taigi, kas parduotuveje ateityje?

Pagal pramones analitikas Zippy Aima "Yra neseniai platinimo skaitmenines terpes turini, ypac vaizdo ir kilnojamuosius irenginius, padides žiurint. Mes galime itraukti galimybe placiai naudotis placiajuoscio ryšio duomenu perdavimo paslaugas platinti, bei sistemu, kurios gali saugoti ir pateikti to turinio reikiamiems žmonems reikiamu laiku reikia. "

Su žiniasklaida kurima, kad prieinama placiajuosti ryši ir toliau dides, labai per ateinanti dešimtmeti, nuotraukas iš musu kasdieninio prietaisu, tokiu kaip fotoaparatai, telefonai ir skaitytuvai bus ir toliau plusta i interneto milijardus turtas (failus) visu pataikyti socialiniai tinklai, interneto svetainiu, dienorašciai metu pasiutes tempas, ir visi su tukstanciu ivairiu krypciu bei tiksline auditorija. DAM greitai bus tik technologijomis, gebanciomis iveikti su paklausa ir skaitmenines medijos verta Turinio valdymo turi buti padidintos; nuo $ 203.000.000 i numatoma $ 558600000 veliau kaip 2014 m. Tai atrodo, tesiasi.

No comments:

Post a Comment