Žingsniai Ar Kreditas remontas Yourself

Svarbu šiandienineje visuomeneje sukurti gera kredito. Jei turite gera kredito, jusu kredito balas yra aukštas ir teigiamu dalyku ivyks jums, pavyzdžiui, žemas palukanu kredito korteles ir paskolos bei gebejima buti patvirtintas pirkti namo ar automobilio. Taciau, jei turite mažai kredito rezultatas, kaip ir daugelis amerikieciu, šiandien, turesite aukštos palukanu kredito korteles ir paskolos mokejimai ir galbut galetu buti atmestas isigyti nama ar automobili. Jei antrosios grupes ka tik mineja
Yra keli veiksmai, kuriuos reikia imtis, kad daryti kredito remonto save:

, Gauti savo kredito ataskaita iš triju svarbiausiu biuro, Experian, Trans Sajungos kopijuoti ir Equifax

-Patikrinkite savo kredito ataskaita del klaidu ar neteisinga skolas.

Gincu klaidas ar neteisingus skolas telefonu ir raštu patvirtinta laiškus imonems, kurios praneše netikslumus prie kredito biuru veikla. (Isitikinkite, kad siusti irodymu klaida, pavyzdžiui, rašytiniais susitarimais arba iplauku su sertifikuota laiško.)

Siusti laišku ir irodyma mokejimu, pavyzdžiui, pajamos ar ju kopijas pašalinta patikrinimus rinkimo agenturoms

Siusti iš kiekvieno gincijamas elemento laiška kopija nacionaliniu kredito biuru visus tris.

-Atsipirkimas visas neapmoketas sumas, turite savo kredito ataskaita, nes juose save mokejimo plana, kuri galite atlikti.

Jei galite buti savarankiškos Tokiu kredito remonto save ir atlikti aukšciau nurodytus veiksmus, jusu kredito ataskaita, bus tobulinama.

Jei kredito remonto sau, po to, kai baige anksciau nurodytu veiksmu, reikia nuolat atlikti du dalykus:

a) 1989 m. birželio 12 d. Tarybos direktyvos 89/391/EEB del priemoniu darbuotoju saugai ir sveikatos apsaugai darbe gerinti nustatymo 2 straipsnis ir 1993 m. lapkricio 23 d. Tarybos direktyvos 93/104/EEB del tam tikru darbo laiko organizavimo aspektu 1 straipsnio 3 dalis turi buti aiškinami taip, kad skubios pagalbos specialistu veikla greitosios medicinos pagalbos tarnyboje, kuri nagrinejama pagrindineje byloje, patenka i minetu direktyvu taikymo sriti.Laikyti išsamia failus jusu gincai, telefono ir raštu, taip pat bet kokius susitarimus, pagaminti.

2.Skambinti kredito biuro patikrinti savo gincus pažanga. (Patikrinkite, ar jusu numeris šiu telefono skambucius).

No comments:

Post a Comment