NRI Saskaitos sukurimas - supaprastinti i jus, kaip?

Saugokites NRI sukurti paskyra internete? Jei taip, jums turi apsvarstyti prašyma internete nauda.

Privalumai atverti nerezidentams Indijos i:

Keliu saskaitu i viena paraiška

Taip pat nuostatos del bendro taikymo

Taupymo saskaitos ir investiciju saskaita gali buti sukurtos tuo paciu metu

Stebekite savo paraiškos busena internetu bet kuriuo metu

Jusu gaires teikiama PDF dokumentas

Šiandienos pasaulyje, niekas jau laikas pereiti nei popieriniu dokumentu, nei sunkus banko proce
Imtis žvilgcioti i šiuos etapus, kaip tu apie ji kurti iš namu. Jei norite sutaupyti, sukurtas, tai gali buti del NRE taupomoji saskaita ir NRO taupymo tipo pasirinkimas. Ji suteikia galimybe sukurti bendra saskaitu ta pacia forma variantas, tiek sau ir savo sutuoktiniui. Taigi, kad ji bus ne plagiatas eiti per proceduras vel padaryti ji lengviau ja kuriant ji ta pacia forma.

Nors ir manydama, taupymo rušis, taip pat gali buti ketinantiems kurti investicijoms saskaita. Jus galite planuoti, kad kai kurie sutaupytus pinigus i savo investavimo galimybes, kad galetumete pasisemti be kuriu taupymo tipas pelna. Jus galite tureti keleta saskaitu, tiek pat tipo investicijoms santaupas. Investiciju tipas, turite terminuotaji indeli DRA, ir terminuotaji indeli NRE tipo pasirinkimas. Jei norite tureti indeliai užsienio valiutomis turite EUR, JPY, GBP puslapi, USD užsienio valiutos pasirinkimas. Yra PDF dokumentas, kuriame pades jums apie tai, kas turi buti pasirašytas ir dokumentus reikia prideti su juo.

Pagrindine informacija, pavyzdžiui, jusu elektroninio pašto numeris, asmenines informacijos ir kontaktinius duomenis, turi buti pildoma kartu su galimybes pasirinkti. Saugoti juos, kai jus baigsite su juo santykiu su klientais numeris bus sukurtas. Siekiant atsižvelgti jusu problemu iš karto, santykiu su klientais vykdomosios Jumis susisieksime rinkti visa savo profilio informacija ir savo saskaita sukurta per diena. Jus gausite Sveiki rinkinys ir debeto korteles išsiunciami i savo namus. Ar ne visi padaryti tokio komforto ir patogumo? Tada eikite už ji! Netrukus supranta, kad NRI Abonementu kurimas yra ne big deal!

No comments:

Post a Comment